A&P Öst

Våra köpare och säljare av fastigheter finns i hela det markerade området på kartan. Vi finns också starkt representerade i huvudstaden, med eget kontor på Styrmansgatan 2 på Östermalm. Därigenom har vi hela Stockholm som marknad, men är också experter på Linköping och Norrköping och har mycket god regional kännedom i hela den östra delen av mellersta Sverige.

A&P Väst A&P Syd

Ortinformation

Stockholm

I Stockholm hittar du oss på vårt lokala kontor på Styrmansgatan 2. Vår centrala utgångspunkt till trots har vi hela Stockholm som marknad – inklusive tätorterna. Vi har genomfört mängder med fastighetstransaktioner här, som gynnat både köpare och säljare. Vår lokala expertis öppnar upp för en bättre affär genom att vi har rätt kontaktnät och gedigen kunskap.
Allt från dolda värden, stadens utveckling till de senaste trenderna inom fastighetsbranschen. Du kan känna dig säker på att din affär förmedlas med stor expertis av oss i Stockholm. Kika gärna bland våra referenser nedan för att se ett urval av vad vi gjort tidigare.

Linköping

Linköping – Sveriges åttonde största tätort. Förutom ett rikt näringsliv finner du en kulturförklarad studentstad, en rik historia och självklart en ljus framtid! Vi har mycket god lokalkännedom i Linköping tack vare våra många genomförda fastighetstransaktioner under åren, som gynnat både
köpare och säljare. Ett utbrett kontaktnät, full koll på Linköpings stadsutveckling och viktiga detaljer som hyresnivåer och avkastningskrav garanterar att vi gör dig trygg genom hela transaktionen.

Boka en kostnadsfri rådgivning

Är du köpare eller säljare av en fastighet och nyfiken på vad vi kan tillföra er? Boka gärna en kostnadsfri rådgivning med oss! Under ett förutsättningslöst möte tittar vi på er specifika situation och på hur vi kan tillföra konkret affärsnytta till den. Kontakta oss så bokar vi in en tid!