A&P i syd

På A&P har vi hela södra Sverige som hemmamarknad, och har genom åren genomfört mängder med fastighetstransaktioner här av varierande karaktär vad gäller köpare, säljare och objekttyp. Genom sin närhet till vår danska granne Köpenhamn och kontinenten blir södra Sverige också en allt mer attraktiv region. Här är marknaden ständigt föränderlig och i rörelse. Du som kund kan lita på att vi på A&P ständigt håller oss uppdaterade kring allt som gäller fastighetsutveckling här. Är du intresserad av att se några av våra genomförda transaktioner är du varmt välkommen att bläddra bland våra olika referenser.

A&P Öst A&P Väst

Ortsinformation

Malmö

I Malmö händer det mycket och närheten till den europeiska kontinenten är en bidragande orsak till detta. Känn dig trygg med att vi på A&P genom vårt engagemang och vår stora lokalkännedom håller oss uppdaterade kring lokalmarknaden här. Detta för att generera en optimal fastighetstransaktion
både för dig som köpare och säljare. De goda kommunikationerna till Köpenhamn och de skånska kringorterna Helsingborg och Lund gör också att Malmö som stad bara växer för var dag. På A&P har vi stenkoll på allt från utkanterna av Malmö till de innersta, mest attraktiva zonerna.

Jönköping

A&P startade i Jönköping 2002 och det är fortfarande här vi har vårt huvudkontor på Östra Storgatan 3. I Jönköping händer det mycket och intresset för transaktioner i regionen har ökat markant de senaste åren. Vår långa erfarenhet av transaktioner i Jönköping gör att vi har mycket bra koll på stadens utveckling. Med vårt gedigna kontaktnät, mycket goda
lokalkännedom och kunskap om regionen kan du vara säker på att vi angriper Jönköpings-marknaden på bästa sätt, både för dig som säljare och köpare. Är du intresserad av att se några av våra genomförda transaktioner i Jönköping är du varmt välkommen att bläddra bland våra referenser.

Boka en kostnadsfri rådgivning

Är du köpare eller säljare av en fastighet och nyfiken på vad vi kan tillföra er? Boka gärna en kostnadsfri rådgivning med oss! Under ett förutsättningslöst möte tittar vi på er specifika situation och på hur vi kan tillföra konkret affärsnytta till den. Kontakta oss så bokar vi in en tid!