A&P i väst

Intresset för fastigheter i den västra delen av mellersta Sverige har alltid varit stort, men det fortsätter också lavinartat att öka. Mycket tack vare Göteborg som attraktionspunkt, men också tack vare bättre kommunikationsvägar till denna stad som krympt avstånden och gjort att tätorterna kommit allt närmare inpå. På A&P ligger vi i framkant och har följt denna utveckling och har därför stenkoll på fastighetsmarknaden i väst. Läs gärna om några av våra utvalda fastighetstransaktioner vi genomfört här.

A&P Öst A&P Syd

Ortsinformation

Göteborg

I Göteborg hittar du oss på vårt kontor på Östra Hamngatan 16. Vi har hela Göteborg som marknad med tillhörande tätorter – och har stenkoll på stadens utveckling vad gäller fastighetsbyggnation och trender. Göteborg som marknad blir, likt de flesta storstäder,
bara mer och mer attraktivt. Vårt gedigna kontaktnät, mycket goda lokalkännedom och expertis om fastighetstransaktioner kan du vara säker på att vi angriper Göteborgs-marknaden på bästa sätt, både för dig som säljare och köpare.

Boka en kostnadsfri rådgivning

Är du köpare eller säljare av en fastighet och nyfiken på vad vi kan tillföra er? Boka gärna en kostnadsfri rådgivning med oss! Under ett förutsättningslöst möte tittar vi på er specifika situation och på hur vi kan tillföra konkret affärsnytta till den. Kontakta oss så bokar vi in en tid!