Team

Lyckade fastighetstransaktioner är svårt att göra med mindre än 100% engagemang!

 Att förstå kundens situation är avgörande för att kunna vara proaktiv och generera bästa möjliga värde vid en transaktion. Särskiljande för människorna på A&P är våra skilda erfarenheter. Vi är alla stöpta i olika former. Våra konsulter har tidigare varit fastighetsägare, exploateringsingenjörer, bostadsmäklare och managementkonsulter. Det hjälper oss att förstå och inte bara behärska de typiska fastighetsrelaterade frågorna utan även de större sammanhangen. Därför har alla våra transaktionsrådgivare kunskap inom såväl juridik och skatt som bolagsrätt, förhandling, bygg- och planprocess. Vi bygger därmed förtroende bland många olika sorters intressenter. Vi ska kunna ge dig svaret på alla dina frågor kring fastighetstransaktioner.

Pontus Nilsson

Pontus Nilsson Pahlevani

Partner och transaktionskonsult
Född 1978. Civilekonom och byggnadsingenjör. Tidigare erfarenhet som exploateringsingenjör och affärsutvecklare. Med A&P sedan 2006.
Marcus Thorin

Marcus Thorin

Partner och transaktionskonsult
Född 1980. Civilingenjör, Industriell Ekonomi från Chalmers. Tidigare erfarenhet inom byggnadsbranschen och som managementkonsult på Arthur D. Little. Med A&P sedan 2012.
Jörgen Larsson

Jörgen Larsson

Partner och transaktionskonsult
Född 1955. Mångårig erfarenhet som transaktionskonsult med exploatering och utveckling som specialitet. Tidigare erfarenhet som fastighetsägare och utvecklare. Med A&P sedan 2001.
Andreas Stoor

Andreas Stoor

PARTNER OCH TRANSAKTIONSKONSULT
Född 1982. Kandidatexamen i Bygg- och Fastighetsekonomi. Tidigare erfarenhet som fastighetsmäklare. Har varit topp 10 Sverige hos Skandiamäklarna 2010 - 2014. Med A&P sedan 2017.

Vill du veta vad vi kan göra för din verksamhet?

Vill du bli en av vårt team?

Vi söker alltid duktiga och engagerade medarbetare! Har du erfarenhet av fastighetstransaktioner och söker en ny utmaning på mindre likvida marknader eller har du ett brinnande intresse och en utbildning i ryggen som gör dig lämpad att ansluta dig till vårt team och växa? Då är du alltid välkommen att höra av dig.
Ladda upp CV från en fil